Voor diegenen die in de dienst aanwezig zijn is het mogelijk om uw collectegeld in mandjes te doen bij de uitgangen van de kerk.

Verder is het mogelijk om via de Kerkgeld App een account aan te maken en een tegoed op te waarderen. Via uw tegoed kunt u bijdragen aan de collectes. Hiervoor moet u een account aanmaken en het registratienummer invullen. Dit nummer kunt u terugvinden op uw toezegging voor de Actie Kerkbalans. U kunt ook een mailtje sturen naar ledenadministratie@hervormdmoerkapelle.nl om uw registratienummer op te vragen.

Selecteer "Doelen" en de betreffende collectes. Kies daarna een bedrag, of vul zelf een bedrag in. De collectes zijn vanaf zondag tot de daaropvolgende zaterdag beschikbaar voor een bijdrage.

Een tweede optie is om via onze webshop bij te dragen aan de collectes. Ook hiervoor geldt dat u een account moet hebben aangemaakt.

U kunt uiteraard ook een bijdrage (voor meerdere weken) overmaken naar de bankrekeningen van Diaconie (NL06 RABO 0375005439) en Kerkbeheer (NL06 RABO 0375005633). Echter, voor uw en ons gemak raden het gebruik van de Kerkgeld App aan. Op deze wijze hoeft de administrateur niet na elke collecte honderden individuele boekingen te doen.