Aanwezig zijn bij de kerkdiensten

VIA DEZE LINK KUNT U EEN ACCOUNT AANMAKEN VOOR KERKTIJD.NL

Voor het uitnodigen van gemeenteleden voor het bijwonen van erediensten, maken we gebruik van de diensten van Kerktijd.nl. Dit is een eerlijk en roulerend uitnodigingssysteem, waarbij iedereen evenveel kans heeft een kerkdienst te bezoeken. Het systeem houdt zelf bij wie het langst geen kerkdienst heeft bezocht en daarom als eerste een uitnodigingsmail mag krijgen. Bij afmeldingen wordt door het systeem automatisch extra mensen uitgenodigd.

Als u een account heeft, ontvangt u een email met een uitnodiging. Bij het huidige aantal bezoekende gemeenteleden zal dat eens in de 4 a 5 diensten zijn. In deze mail staan 2 links, een groene waarmee u de uitnodiging accepteert en een rode, waarmee u bedankt. Reageert u niet, dan vervalt de uitnodiging na 48 uur en wordt automatisch iemand anders uitgenodigd. Bij het accepteren van de uitnodiging kunt u het aantal bezoekers naar beneden toe aanpassen. Bij het aanmaken van het account moet u dus het maximaal aantal bezoekers aangeven, u kunt dit naar minder aanpassen. (Hiervan krijgt u verder geen bevestiging).