Wijkindeling

Sectie 1
Wijkouderling: D. van der Spek (593 6590)
bezoekbroeder: B. de Blois en D.J. Uittenboogaard
diaken: J.C. de Bil
Emmastraat, Julianastraat, Julianaweg, Moerdijkstraat, Moerdijkhof, Nassaustraat, Oranjestraat, Pieter Posthof, Rehobothplantsoen, Jhr. Van der Welstraat en Willem Alexanderplantsoen.

Sectie 2
Wijkouderling: W. Slingerland (593 6116)
bezoekbroeder: J.D. Reijneveld
diaken: M.J. Bregman
Kerkplein, Klaproosstraat, Klaverkamp, Korenbloemstraat, Papaverlaan, Pinksterbloemstraat, Wilde Veenen en Weideplantsoen.

Sectie 3
Wijkouderling: C. van der Wilt (tel. 593 2600)
bezoekbroeder: A. Schaap
diaken: A. Reijneveld
Bredeweg, Dorpsstraat, Van Hasseltweg, Kerkstraat, Abr. Kroesweg, Kruisweg, Noordeinde, Oogstpad, Zaaipad, Zuidplasstraat en alle pastorale eenheden van omliggende plaatsen

Sectie 4
Wijkouderling: P. den Dekker (tel. 593 6799 )
bezoekbroeder: D. Plug
diaken: J.C. de Bil
Herenweg, Hollevoeterlaan en Raadhuisstraat

Sectie 5
Wijkouderling: IJ. Verdoes (593 1350)
bezoekbroeder: F. Lips
diaken: B. Boevee
Beatrixlaan, Bernhardstraat, Prins Clausplantsoen, Coymansstraat, J.W. Frisoplantsoen, Fr. Hendrikstraat, Van Hogendorpstraat, Mauritsstraat, Moerhageplantsoen, Van Swaanswijckstraat, Wilhelminastraat en Prins Willemstraat

Sectie 6

Wijkouderling: G. Mulder (tel. 593 1625)
bezoekbroeder: J. van der Meer
diaken: M.J. Bregman
Akkerweg, De Grutto, De Lepelaar, De Kievit, Middelweg, Moerkapelse Zijde, Reigershof, Rottedijk, Rijnland, Schieland en Westland.

Sectie 7
Wijkouderling: A. van der Spek (0180-631327)
Bezoekbroeder: A.K.J. Visser
Diaken: B. Boevée