Gemeentedag

Uitnodiging-Gemeentedag
D.V. zaterdag 22 september 2018

Thema: ‘Met hart en ziel’

Ook dit jaar hoopt onze gemeente de start van het winterwerk in te vullen met een gemeentedag. De gemeentedag biedt de gelegenheid om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten, contacten te leggen of te vernieuwen. Vanzelfsprekend zal de invulling uitnodigend zijn voor jong en oud. Alle leden van de gemeente worden dus hartelijk uitgenodigd.

Invulling gemeentedag
De gemeentedag bestaat uit een ochtend-, middag- en een avondprogramma, inclusief een gezamenlijke maaltijd.

Het programma:

10:00    Start motortocht vanaf de Nieuwe Rank

13:00    Start wielrentocht vanaf de Nieuwe Rank

13:00    Start fietstocht vanaf de Nieuwe Rank

13:00    Start Outdoor activiteit voor stoere kids (uit groep 6 -8) die met hun vader/moeder proberen niet hun vingers te                               branden…….. (beperkt aantal deelnemers)

14:00    Start activiteiten workshops  in de Nieuwe Rank / Oude Rank

16.00    Intro thema, samen zingen en overdenking thema met aansluitend een gezamenlijke maaltijd. In de  kerk en Nieuwe                     Rank

20.30    Start volleybaltoernooi in Dorpshuis ‘Op Moer’ (inloop vanaf 20.00)

Komt u/ kom jij ook?

Het is van groot belang voor een goede voorbereiding, dat wij van u en jou vernemen of je op de gemeentedag aanwezig hoopt te zijn. Om de gemeentedag verder voor te kunnen bereiden, willen wij u/ jou dan ook  vragen om het formulier bij deze uitnodiging in te vullen.

Klik hier om u via de website op te geven.

U kunt het formulier dat bij de Hand toegevoegd  wordt, ook t/m maandag 17 september 2018  inleveren in de daarvoor bestemde bus of doos achter in de kerk of door de brievenbus van Beatrixlaan 60 in Moerkapelle.

Een hartelijke groet,

Commissie gemeentedag

Arjan Langerak, Gerrieke Qualm, Wilma van der Spek en Dirk-Jan Uittenbogaard

Voor vragen of opmerkingen wij zijn te bereiken via gemeentedag@hervormdmoerkapelle.nl.